Sinds 2014 ontwikkelt Babyboom Brazilië marketing en communicatie tools die zich richten naar consumenten op sleutelmomenten in hun leven die een wijziging in het consumtiegedrag met zich meebrengen. Wij bieden kwaliteitsvolle inhoud die steeds word gevalideerd door specialisten en profesionnelen in de gezondheidszorg. Sinds meer dan 35 jaar vestigt de Babyboom Group internalitonale partnerships en acties met de grootste bedrijven in de kindersector. Dankzij de vele communicatie media, verdeling van staaltjes, informatieve gidsen, nieuwsbrieven, database en website, biedt Babyboom een 360° visie naar de consument.

BRAZILIË

MEXICO

In 2016 werd M6COM lid van de N2COM familie om het merk Babyboom te introduceren op het Mexicaans grondgebied en dit met de hulp van partners die  reeds meer dan 25 jaar zijn toegewijd aan de distributie van medische aparatuur en ziekenhuisbeheer op nationaal niveau. Het doel van M6COM is om de Babyboom geschenkpakketten te verdelen onder meer dan 500.000 toekomstige mama's en jonge Mexicaanse families in de komende 3 jaar.

BELGIË

N2COM, opgericht in 1982, is vrij snel een onvermijdelijke hoofdrolspeler geworden op gebied van communicatie gericht op kleine kinderen, en heeft de top bereikt door zonder enige twijfel de grootste “baby-groep” van Europa te worden, door aanwezigheid in België, Luxemburg, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Rusland, Oekraïne en Zwitserland. Na het afstaan van zijn buitenlandse activiteiten heeft N2COM zich aanvankelijk toegelegd op zijn Belgische activiteiten en de ontwikkeling van de Dieteo activiteiten, die op eenzelfde benadering berusten als die van Babyboom. Sinds een paar jaar richt N2COM zich ook op de veel belovende markt van Latijns Amerika.

ARGENTINIË

Dankzij de 25 jaar ervaring in de medische wereld en in ziekenhuizen werd ARG2COM, in samenwerking met het zusterbedrijf Sol Importación, snel de belangrijkste media speler voor al de bedrijven die wensen te communiceren met jonge en toekomstige ouders. ARG2COM heeft recent de Babyboom groep vervoegd. Dankzij de internationale erkenning van Babyboom en de exeptionele reputatie van het zusterbedrijf in Argentinië, krijgt ARG2COM  de erkenning voor zijn serious in de ziekenhuissector alsook bij de adverteerders.

CHILI

Sinds 2013 heeft Hospital Express actief deelgenomen in de medische industrie door specifieke producten en chirurgische uitrustingen te leveren aan verschillende ziekenhuizen en klinieken in het hele land. Hospital Express maakt gebruik van de ervaring van het management dat reeds meer dan 18 jaar werkzaam is in de medische sector. In juli 2017 werd Hospital Express de exclusieve vertegenwoordiger van Babyboom voor Chili, met de ervaring van het moederbedrijf in Europa. Ze verbinden zich ertoe om duizenden moeders en baby’s te bereiken door middel van belangrijke informatie en gidsen, in samenwerking met gezondheidscentra en lokale bedrijven en nemen deel aan het proces van de integratie van een nieuw lid in het gezin.