Sinds 1982 ontwikkelt N2COM marketing -en communcatietools die de consumenten bereiken op een sleutelmoment in de verandering van het  aankoopgedrag. Wij willen kwaliteitsinformatie brengen waarvan de inhoud altijd bevestigd of gewaarborgd wordt door beroepsmensen in de sector. N2COM werkt sinds meer dan 35 jaar samen met de grootste bedrijven in de babysector en communiceert naar de toekomstige en jonge ouders onder het merk Babyboom. Via de Dieteo media richten we ons naar de mannen en vrouwen die hun voedingspatroon willen verbeteren. Stalen, Publicaties, Database, B2B, Internet, Beurs... N2COM biedt een 360° benadering aan de consument

DIRECT
ACCESS

WIJ BEREIKEN DE CONSUMENT OP EEN SLEUTELMOMENT IN DE VERANDERING VAN HET AANKOOPGEDRAG

BABYBOOM 

 

Vanaf de zwangerschap tot de eerste levensjaren van de baby is Babyboom leider op het gebied van de communicatie naar jonge families die constant op zoek zijn naar informatie en naar de beste producten voor zichzelf en hun baby. De Babyboom media beantwoorden samen met de adverteerders het best deze vragen.

DIETEO

 

Het voedingpatroon ernstig onder handen nemen en gewichtscontrole zijn niet eenvoudig. De  Dieteotools en media maken het voor bewuste consumenten mogelijk een antwoord te vinden op hun vragen en om hen de producten die kunnen helpen bij het behalen van hun doelen beter te leren kennen.